Vereniging

Vereniging

Aqua Delfia is opgericht in 1976. Op dit moment telt de vereniging zo’n 90 enthousiaste leden. Naast duikopleidingen en recreatief duiken kent de vereniging ook een onderwaterhockeyteam. Elke donderdag bestaat de mogelijkheid mee te doen aan de zwemtraining, of het onderwaterhockey. Geen zin om te trainen? Dan kan je natuurlijk ook gewoon een drankje drinken in de clubruimte. Hier zijn altijd wel mensen te vinden die graag een praatje met je maken!

Veel van onze leden zijn actief betrokken bij alle aspecten van de duiksport: ze werken mee aan de opleidingen, ontwikkelen bijzondere kennis van de flora en fauna onderwater, doen aan wrakduiken op de Noordzee of zijn enthousiaste onderwaterfotografen.

Aqua Delfia organiseert met en voor de leden diverse activiteiten, zoals een jaarlijks biologieweekend in Zeeland, het Pinksterkamp, een traditioneel Paasontbijt met de Paasduik, de oliebollenduik rond de jaarwisseling etc. etc. Tijdens de zomer zijn er regelmatig clubduiken, waarbij iedereen die zin heeft mee kan gaan. Vaak sluiten we zo'n dag af met een gezamenlijke barbecue.

Als service naar onze leden toe hebben we een materiaalhok en een eigen compressor. Leden kunnen hier gratis hun fles vullen. Eventueel bestaat de mogelijheid om van de club een fles of ademautomaat te huren.

Aqua Delfia heeft een bestuur en verschillende commissies die er voor zorgen dat de club draaiende blijft. Icon Statuten en huishoudelijk regelement (367.4 KB)

Icon Aqua Delfia flyer (365.0 KB)